Over mij

Mijn naam is Walter Hoogerbeets. Fietser, schrijver, levensgenieter, feminist. Op Fietsers Afstappen schrijf ik sinds 2006 over fietsen, zeilen en andere vormen van buitenspelen. Over mijn reizen en over hoe ik dat doe. Af en toe over politiek, milieu, en feminisme. Voel je vrij om te reageren en delen.blauwoverhemd2_v1

 

8 reacties op “Over mij

 1. Beste Walter,

  Ik heb met veel plezier je reis naar Noordkaap gelezen 🙂 Zelf zit ik al een tijdje hierover na te denken. Alles is begonnen met Santiago de compostela (dit heb ik nog nooit gedaan), maar ik reis liever naar het Noorden. En zo kwam ik dus op het idee om te voet naar Noordkaap te wandelen.

  Daarom wou ik eens vragen hoe lang je er over hebt gedaan met de fiets tot in Noordkaap.

  Met vriendelijke groetjes,
  Marie C.

  • Hallo Marie,
   Ik heb er exact 1 maand en 1 dag over gedaan, maar mijn route was dan ook de helft langer dan de gebruikelijke route door Zweden.
   Ik weet niet of je dit reisverslag al kent: http://walkabout.swalker.nl/ Deze man heeft het te voet gedaan. Inspirerend verhaal.
   Veel plezier en succes met dit avontuur,
   Walter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.