Het is al twee maanden stil op Fietsers Afstappen. Dat is niet echt iets voor mij, ik heb altijd wel wat te schrijven. Maar de afgelopen maanden gaat het even niet meer, niet op mijn werk, niet hier. ‘Ernstige concentratieproblemen’, zo heet het officieel. Overspannen, writers block, burnout, zoiets. Zelfs een stukje als dit schrijven kost me heel veel moeite.

Ik wil heel graag weer werken, weer reisverhalen en andere dingen schrijven. Maar m’n hersens doen het nu niet goed. Dat gaat wel even tijd kosten. Fotograferen gaat me wonderbaarlijk genoeg wel goed af, maar dat zal nooit zo’n passie kunnen zijn als schrijven. Jullie zullen het dus even met plaatjes moeten doen. Deze zomer hoop ik er met mijn nieuwe fiets op uit te trekken en wellicht komen er dan weer reisverhalen.

DSC09329_v2

DSC00597_v2 DSC09518_v1 DSC09612_v1