Tour de Scandinavia

Langs de wegen van de Finnmark. Op de grens van Noorwegen en Rusland ligt het gehucht Grense Jakobselv. In de late zomer en vroege herfst van 2010 fietste ik hier naar toe, en weer terug. Het reisverslag kun je downloaden als PDF. Bekijk het fullscreen om een indruk te krijgen van de prachtige landschappen die ik onderweg heb gezien. Er zijn vier versies: Een met kleine en een met grote resolutie, beide in Nederlands en Engels.

At the border between Norway and Russia is a hamlet called Grense Jakobselv. In the late summer and early autumn of 2010 I rode to this place, and back again. The travel report can be downloaded as a PDF. Read it fullscreen, to get an impression of the amazing landscapes I saw on the road. There are four versions; one with a low and one with a high resolution, both in English as well in Dutch.

Op dit moment zijn ze geparkeerd op de server van Bastiaan, waarvoor dank.

Fotoalbum – Pictures

Compleet fotoalbum hier.
More pictures here.

blog

Tijdens mijn reis hield ik ook een weblog bij op Hamba. Helaas is deze site offline. De berichten zelf zijn gelukkig bewaard gebleven, en ze staan nu hier op deze site. Verder heb ik een microblog bijgehouden, deze berichtjes vind je hier.